Kaj veš o prometu

OBVESTILO OBČINSKIM SVETOM ZA PREVENTIVO IN VZGOJO V CESTNEM PROMETU, ŠOLAM IN MENTORJEM


Spoštovani,


Agencija za varnost prometa si je pri delu z mladimi postavila pomemben cilj - v prihodnje povečati interes in udeležbo tako šol kot učencev na državnih tekmovanjih "Kaj veš o prometu". Nove generacije zahtevajo nove pristope tudi pri univerzalnih vsebinah kot je promet, zato pripravljamo prenovo programa.


Načrtujemo, da bo naslednje, že prenovljeno državno tekmovanje "Kaj veš o prometu", zadnjo soboto v maju naslednje leto in sicer 31. maja 2025. Poziv za tekmovanje bomo objavili v marcu 2025.

Vsi tisti, ki ste ali še boste letos organizirali kvalifikacijska tekmovanja boste najboljše tekmovalce lahko prijavili na napovedano tekmovanje.


Skupaj z Vami želimo narediti tekmovanje s častitljivo tradicijo v prihodnosti še boljše, zato Vas vabimo, da izpolnite anketo v prilogi. Veseli bomo vaših predlogov, kako organizacijsko in vsebinsko nadgraditi tekmovanje s ciljem, da privabimo k sodelovanju več šol in učencev in tako pripomoremo k večji prometni varnosti mladih in vseh udeležencev v prometu.

Na Javni agenciji RS za varnost prometa smo pripravili anketo na temo državnega tekmovanja "Kaj veš o prometu?"


Prosimo vas, če si vzamete nekaj minut in s klikom na "Naslednja stran" pričnete z izpolnjevanjem ankete.


Anketa vam bo vzela do 10 min vašega časa. Hvala.